Kjøpsvilkår

Ved kjøp av nettkurs, samtykker du til disse kjøpsvilkårene

Følgende vilkår gjelder ved kjøp av tilgang til nettkurs og nedlastning av andre ressurser fra kursportalen til Fotograf Beate Willumsen. Ved kjøp av kurs med fysisk oppmøte gjelder egne vilkår - se hvert enkelt kurs

Når du har gjennomført kjøpstransaksjonen og betaling er godkjent vil du få umiddelbar tilgang til produktene/undervisningsmateriellet. Kursene er lagt opp som selvstudium og det vil ikke være inkludert personlig veiledning med mindre det framkommer spesifikt i kursbeskrivelsen.

Alle som kjøper kurs hos Fotograf Beate Willumsen vil få mulighet til å melde seg inn i en lukket Facebook-gruppe hvor du kan inspirere og bli inspirert av andre kursdeltakere. Du kan også stille relevante spørsmål iht. kurset innen i selve kurset.

Kurset er personlig og kan ikke benyttes av andre enn kjøper selv.

Under 18 år?
Hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra verge for å handle hos Fotograf Beate Willumsen

Opphavsrett ©Fotograf Beate Willumsen 2013-2021
All kopiering av innholdet i kurset eller noen form for videresalg av nedlastet materiell er ikke tillatt, herunder oppgavehefte, lydfiler og kursvideoer og nedlastbare bildefiler, kopiering av tekst. Det er ikke lov å videreselge hverken kurstilgang eller innhold fra kurset til tredjepart. Se for øvrig lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven).

Ved spørsmål til vilkårene ta kontakt med [email protected]

Angrerett
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Det er ikke angrerett på e-bok/nedlastbar lydbok, nettkurs eller nedlastbare filer etter at du har aktivert kjøpet. Når du laster ned en e-bok/lydbok, eller får tilgang til et kurs blir produktet knyttet til deg personlig og da kan kjøpet ikke angres.

Har du problemer med tilgang eller nedlastning kan du kontakte Fotograf Beate Willumsen på [email protected]

Priser
Undervisningstjenester som bøker og kurs er fritatt for MVA. Prisene som er oppgitt er derfor beløpet du betaler i sin helhet. Det er prisene på kursportalen som er de til en hver tid gjeldende priser. https://fotografbeatewillumsen.thinkific.com.
Jeg opplyser om at gamle priser kan henge igjen på nettet, men det er prisene på kursportalen Thinkific som til en hver tid er gjeldende.

Betalingsbetingelser
Mine produkter leveres kun mot kontant betaling gjennom mine samarbeidspartnere PayPal og Stripe.
Du kan betale med Visa, Mastercard eller med saldo fra din PayPal-konto. Du kan også velge å betale direkte med kort via Stripe.

PayPal er en ledende global betalingstjeneste, og er en trygg og rask måte å betale, og ta betalt på nettet. PayPal lar personer betale og overføre penger uten å måtte dele sine betalingsopplysninger med selger (i dette tilfellet Fotograf Beate Willumsen). Betalinger med PayPal inkluderer også PayPal kjøperbeskyttelse.

Har du spørsmål rundt betalingsløsningen kan du kontakte PayPal for å få hjelp.

Stripe er en global betalingstjeneste og er en trygg og rask måte å betale på nettet. Stripes lar personer betale og overføre penger uten å måtte dele sine betalingsopplysninger med selger (i dette tilfellet Fotograf Beate Willumsen). Du kan lese mer om vilkårene til Stripe her: https://stripe.com/no/privacy.

Kjøpsprosess/Levering
Når du har betalt for mine tjenester/produkter via Paypal eller Stripe, vil du få umiddelbar tilgang til disse.

Personvern
Din sikkerhet er viktig for meg og du kan stole på at du handler trygt og anonymt hos Fotograf Beate Willumsen. Kundedata jeg mottar blir oppbevart iht norsk lov, og vil ikke bli delt med/solgt til en tredjepart.

Ved kjøp av produkter/tjenester på denne kursplattformen, samtykker du til disse vilkårene.